Szolgáltatásaink

Függönymosás és tisztítás

Szakterületünk az exkluzív függönyök, sötétítők, drapériák tisztítása, összemenés elleni garanciával.

Hogyan csináljuk?

Kapcsolatfelvétel

A megadott elérhetőségeink valamelyikén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk. Először is időpontot egyeztetünk Önnel, így nem kell egész nap otthon tartózkodnia.

Munkafelvétel

A kiérkező szakembert leszedi a függönyöket, majd ellenőrzi, hogy van-e rajta valamilyen sérülés, ellenőrzi a bevarrt mosási, kezelési utasítást. Erről tájékoztatja Önt, majd az átvételről nyugtát állít ki, így kerül a szállítójárműbe.

Függönyök tisztítása

Az Ön függönyeit beérkezve átadja központunkban, ahol azonnal szakember irányítása mellett megkezdődik egy alapos tisztítási folyamat.
Ezek után kiválaszthatja azt az időpontot, amikor Önnek a legmegfelelőbb a függönyök felrakása.

Átadás - felrakás

Amikor a tisztított függönyökkel megérkeznek a kollégák Ön meggyőződhet arról, hogy megfelel-e az elvárásainak a szolgáltatásunk, csak ezután történik a fizetés.

Egyedülálló szolgáltatás

Minden párban lévő függöny egy ellenőrzési folyamaton megy keresztül. Ellenőrizzük a függöny szokásos  módon, általános állapot, foltok stb. Ellenőrizzük továbbá a szövet erősségét azokon a helyeken, ahol az UV sugárzás leginkább roncsolja az anyagot (pl. szélek).  A függönyökben is, mint minden más textilben a mosási, tisztítási szimbólumok megléte kötelező, így azok használhatóságát, meglétét is megvizsgáljuk. (Amennyiben nem találunk használható mosási, tisztítási etikettet a függönyben , úgy sajnos az összemenés elleni garanciát nem tudjuk biztosítani, de természetesen a tisztítást így is vállaljuk!) Ennek függvényében döntünk arról, hogy az Ön függönyén milyen tisztítási folyamatot végezhetünk el. A mosási folyamat végeztével a függönyöket gondosan, kézzel vasaljuk, így a szövet az eredeti tartását nyeri vissza.
Ezek alapján vállaljuk az egyedi összemenés elleni garanciánkat!

Sérült, szakadt függönyök javítása

Mindannyiunk otthonában megesik, hogy a mindennapos használatban lévő szöveteket valamilyen sérülés éri. Ezek sokszor csak a leszedés után derülnek ki.
Vegye igénybe javítási szolgáltatásunkat és a függönyöket újszerű állapotban rakjuk vissza!
Kattintson ide, jelezzen most, hogy mihamarabb tiszták legyenek a függönyök

Hogy Ön eddig a helyi ruhatisztítóba hordta a függönyeit?

Ezen cégek általános ruhatisztítással foglalkoznak, de mennyi tapasztalatuk lehet függönyökkel? Mi ezzel szemben nem vállalunk általános ruhatisztítást, viszont függönyökkel már több éves tapasztalatot szereztünk! Minden vegytisztító vállal száraztisztítást, de nálunk egy sem csinálja jobban.

Segítségünkkel nem kell vesződnie  a textilek leszedésével sem felrakásával. Tisztán és kivasalva tesszük fel Önnek, mintha új lenne!  Szolgáltatásunkkal a lehető legegyszerűbb módszer arra, hogy gyorsan és tisztán a helyükre kerüljenek az ablakok ruhái.

Függönyvarrás, felméréstől a kivitelezésig

Egyedi igényei vannak? Függönyözni szeretne? Felfüggönyözzük otthonát, hogy később Ön nálunk tisztíttasson!

Nem titok, hogy a függönymosási szolgáltatásunk a lakástextil kereskedésünk úgymond mellék üzletágából nőtte ki magát. Az első partnereink is innen, a saját függöny szalonunk ügyfelei közü l kerültek ki. Természetesen az eredeti szakmánkkal sem hagytunk fel, így továbbra is foglalkozunk függönyök kereskedésével, függönyvarrással a felméréstől egészen a kivitelezésig!

Érdeklődjön a függönyvarrásról!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This